Az általunk forgalmazott leggyakoribb termékek árait vásárlóink figyelemmel kísérhetik árlistánkban, vagy webáruházunkban a toesontozeswebaruhaz.hu oldalon.

Amennyiben nem találja a keresett terméket, kérjen árajánlatot, és mi megpróbáljuk beszerezni. Raklapos mennyiségű csepegtető szalag, vagy nettó több százezer forint feletti érték, illetve projekt, vagy viszonteladó esetén, szintén érdemes egyedi árajánlatot kérni.

Projektek árajánlatához szükségünk van értelemszerű műszaki adatokra, hogy az öntözőrendszert megtervezhessük, és a lehető legpontosabb árajánlatot adhassuk. Kertek esetén kérjük feltüntetni, hogy csak anyagot kér saját kivitelezéshez, vagy kivitelezéssel kéri az ajánlatot. Csináld magad öntözéshez speciális, szerszám nélkül, minimális oktatással, vagy tapasztalattal is szerelhető anyagokkal tervezünk. Amennyiben szereléskor a kivitelező akadályba ütközik, azonnal telefonos segítséget nyújtunk. Ha komolyabb a probléma, igény szerint, díjazásért (napidíj+kiszállás) vezető szerelőt küldünk. Az első árajánlat és a kiadásához szükséges tervezés, méretezés, a szereléshez szükséges telepítési vázlat, amit az anyag megvásárlásakor adunk ki, ingyenes.

Árajánlat kérés menete:

  1. Töltse le az Ön öntözendő területének megfelelő felmérő űrlapot.
  2. Töltse ki a kért adatokkal. A minél pontosabb árajánlat elkészítése érdekében, kérjük minden Ön által ismert adatot tüntessen fel a felmérő lapon.
  3. Juttassa vissza részünkre elérhetőségünk bármelyikén, hogy megtervezhessük öntözőrendszerét, majd elkészíthessük díjmentes árajánlatunkat.