A Tó és Öntözés Kft.-t családi vállalkozásként 2009-ben alapítottuk. A cég olyan szakembergárdával indult, akik már akkor 10-14 éves öntözési gyakorlattal rendelkeztek. Ezek a szakemberek vezették be Magyarországon a most forgalmazott csepegtetők, mikro- és miniszórók jelentős részét. Ezekből a mikroöntözési anyagokból a hazai körülményeknek és finanszírozási lehetőségeknek megfelelő technológiákat állítottak össze az akkori Öntözési Kutató Intézet segítségével. A víztakarékos speciális öntözési technológiák fejlesztése folyamatosan történik, hogy minden vásárló a számára ideális öntözést kaphassa. Kizárólagos képviseletet nem vállalunk, mert így minden elkötelezettség nélkül bármelyik csepegtető, vagy szórófejes technológiát bármelyik kiegészítővel, öntözőcsővel, csatlakozóval, tápoldatozással forgalmazhatjuk és telepíthetjük.

Fontos számunkra az alkatrészellátás, szaktanácsadás és a szervízszolgáltatás.

Az öntözőrendszereket árajánlathoz ingyenesen megtervezzük, és vásárlás esetén szerelési vázlatot adunk. Igény szerint a kivitelezést elvégezzük, vagy a saját kivitelezéshez vezető szerelőt küldünk.

Árukészletünket úgy alakítjuk, hogy egyszerre akár több projekt teljes anyagát azonnal készletről tudjuk szállítani. A hatalmas választékból a műszaki paraméterek, a minőség, a vásárló igénye, a költséghatékonyság figyelembe vételével állítjuk össze ajánlatainkat. Márkafüggetlenségünk óriási előnyt jelent, mert egyik gyártó sem határozhatja meg, hogy mit tegyünk a projektekbe. Nem kell felesleges, esetleg alkalmatlan anyagot eladni a termelőnek, így csak azt adjuk, amire szüksége van, és tudja használni.

Az automata öntözőrendszerekhez is a teljes választékot - Hunter, RainBird, K-Rain, Toro - forgalmazzuk és telepítjük, szintén márkasemlegesen, a házikertektől kezdve, közparkokig, sportpályákig.

A Tó és Öntözés Kft neve is utal tevékenységére. Már az alapításkor jelentős igény jelentkezett a kertépítők részéről a tóépítési anyagokra. A tótechnikában szintén márkasemlegesen dolgozunk és a tóépítéshez saját technikát fejlesztettünk ki.

Költséghatékonyan a legkevesebb műszaki berendezéssel, növények és egyéb szűrőközegek felhasználásával oldjuk meg a dísztavak és fürdőtavak szűrését.

Felkészültünk arra, hogy minden vásárlónk, legyen az magánszemély, gazdaboltos, kertépítő, szerelő, minden öntözési és tótechnikai anyagot tőlünk egy helyről beszerezhessen a lehető legkedvezőbb áron.

Kereskedő, kivitelező, viszonteladó, kertépítő partnereinket, amennyiben igénylik, betanítjuk, folyamatosan segítjük és szerződés alapján termékenként eltérő, jelentős árkedvezményt biztosítunk részünkre.

Előzetes egyeztetés alapján az anyagok kiszállítását is vállaljuk.

2019-től a Tó és Öntözés Kft. tekinthető piacvezetőnek Magyarországon a mikroöntözés tekintetében