Megkezdtük a Solarbiomix tápoldatozó és klímaszabályzó gépünk gyártását. A gép a megszokott Ec pH szabályzáson alapuló műtrágya adagolása mellett egyéb olyan anyagok adagolására is alkalmas, amelyeknek nincs meghatározó, szabályzásra alkalmas tulajdonsága, pl. biokészítmények, stimulátorok, növényvédőszerek, stb. Alkalmazásukkal jelentős mennyiségű műtrágya takarítható meg.

Igény szerint napelem is tartozéka lehet a gépnek. Részletek a www.ontozesikatalogus.hu weboldalon a 2.4. Tápoldatadagolók és klímaszabályozók menüpontban.

Mindenki számára tudunk tápoldatozó berendezést adni a legegyszerűbbtől a csúcstechnológiáig.


A kedvelt Netafim Dripnet PC AS, nyomáskiegyenlített csepegtető már 100m-es tekercsben is elérhető. Házikertbe, kertépítők, kereskedők részére kiváló lehetőség, ha olcsó, jó minőségű, széles körben felhasználható, talajfelszín alá is fektethető csepegtetőre, több éves használatra van szükség. Listaár: 4400 Ft + ÁFA /100m-es tekercs (44 Ft/m + Áfa) 58500 Ft + ÁFA /1500m-es tekercs (39,00 Ft/m + Áfa)

NETAFIM DRIPNET PC AS csepegtető cső

Átmenet a csepegtető szalag és a csepegtető cső között

Átmérő: 16,2mm                                Csepegési távolság: 40cm

Falvastagság:0,31mm(12mil)                                   Üzemi nyomás:1,8bar

Tekercs hossza: 100m, 1500m, Csep.testenként: 1l/h

Csatlakozás: 17-es Tape csatlakozók

Talajfelszín alá is fektethető, mert vákuum záras (AS), nem szívja be a szennyeződést.

Nyomáskiegyenlített (PC). 15m szintkülönbséget képes kompenzálni úgy, hogy 7%-nál nem nagyobb az eltérés a cső teljes hosszán.

200m hosszúságig fektethető. Fektetéskor csak enyhe irányváltoztatás javasolt. Nagyobb mértékű irányváltoztatást 17-es Tape idomokkal célszerű megoldani.

Rovarok egyáltalán nem, rágcsálók is csak nagyon ritkán károsítják!


Áder János - Magyarország köztársasági elnöke - által védnökölt Budapesti Víz Világtalálkozó (BWS2016) keretén belül megrendezett Fenntartható Vízipari Megoldások Szakkiállításon az öntözési szakmát a Tó és Öntözés Kft képviselhette.


Saját csőfektető géppel vállaljuk a csepegtető csövek, szalagok talajfelszín alá történő telepítését, vagy a gépet kölcsönadjuk igény szerint.